30 Haziran 2010 Çarşamba

Kadın Erkek İlişkilerine Kafam Girsin O Kadar


Bir maruzatım var millet. Farkında mısınız herkes kadın erkek ilişkileri uzmanı kesilmiş. Herkes her boku biliyorum triplerinde. Ulan yaşınız kaç ne yaşadınız ki bu kadar bik bik ötüp duruyorsunuz. Hayır bu yaşta o kadar halt yediysen zaten sana bi şüpheyle yaklaşırım ben. Bir de kimsenin derdi yok, memleket güllük gülistanlık, kimse okumuyor okul sorunu yok, kimsenin maddi sorunu yok, kimsenin ailevi sorunu yok, kimsenin sağlık problemi yok, kimse iş aramıyor. He amına koyiyim öyle. Hayat bu kadar tek boyutlu, bu kadar basit dimi lan.

Tek derdiniz eski sevgililer, tek derdiniz hayatınız erkeği/kadını. Hay ben senin bu kadar sığ hayatını sikeyim. Bak küfür de etmem normalde ama çok sinirlendirdiniz beni.

Bütün dişi kişiler erkek yancısı olmuş. 'Ay evet ben de hemcinslerimi hiç anlamıyorğğum' Ben de kaba sabayım' Ben de şişkoyum' bıdı bıdı. Ya bi git işine. Kimse yanlış anlamasın lafım kilolu insanlara değil. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. İnsan kusurları olan bi varlık ayrıca banane yani ama kiloluysan şikayetçiysen bunu meziyet gibi çok kendinle barışık gibi bağıra çağıra söylemene ne gerek var? Zayıf insanlara çamur atmana ne gerek var? Belki o da yiyordur kilo alamıyordur bir de burdan bak. Ayrıca insanların zayıf/kibar/terbiyeli/hanım hanımcık/güzel/uzun boylu/düzgün fizikli/başarılı/zeki vb. olma özgürlüğü var. Benim içinde geçerli bak şu yazımda küfür ediyorum ben de ayıp ediyorum. Zaten o kadar barışık olsan bunu bu kadar dillendirmezsin. Bu muhabbet bana erkeklerin yaptığı 'boyu değil işlevi muhabbeti' kadar zavallıca geliyor bunu da bilin.

Aynı blogcu hem 'güzel kadınlar sizi niye seveyim mal mıyım ben' yazıp, sonraki yazısında 'ayy güzel arkadaşını kıskananları da hiç anlamıyorum ki evet erkekler haklı' diyebiliyor. Sus pis ikiyüzlü, daha kendi içinde çelişiyorsun sen kimi kandırıyorsun. (Kimse üstüne alınmasın ben bu kişiyi izlemiyorum okuyup gülüyorum sadece mal kompleksli, hoş senden çok var yalnız değilsin)

Ayar olduğum bir diğer nokta da herkes entel olmuş bi bok olmuş herkes özgür cinsel hayat nidalarıyla salınıyor. Vay amına koyiyim sizin ananız babanız kim? Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Ulan bu ülkede hala namus cinayeti işlenmiyor mu? Bu ülkede hala doktoru, mühendisi en okumuş adamı bile bakire hatun aramıyor mu evlenirken? Hayır ben mi başka bir yerde yaşıyorum anlamadım. Gayet de doğma büyüme İstanbul'luyum bu arada. Yani şehirli-köylü meselesi de değil bu. Erkekler de çok özgürlükçü ayağında he anacım biz sizin ciğerinizi bilmiyoruz zaten. Aynı şeyleri bacın yazsa bacaklarını kırarsın adamı hasta etme. Hayır karşı olduğumdan değil madem bu kadar aydın/entel/marjinal geçiniyoruz da gazetelerin 3.sayfalarında okuduğumuz ne? Hepimiz bu kadar aydınsak bu ülke niye böyle lan. Niye düzelmiyor hiç bir şey? Niye kadınlarımız dayak yiyor, niye öldürülüyor, niye tecavüzcüsüyle evleniyor, hepsini geçtim niye küçücük çocuklar cinsel istismara uğruyor niyee? Bu ülkede hala kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, yok ayağının altına paspas olsun diyen zihniyetler var niye var o zaman ve niye bu kadar kalabalıklar? Oooofff delirtmeyin beni.

Kadınlar lafım size; hiç bir erkek kaba saba kadın sevmez sevse hepsi eşcinsel olur mal mal iş yapmayın madem derdiniz herif düşürmek yanlış taktik izlemeyin. Ayrıca sen o kadar özelini dökersen herifler seni ciddiye almaz tabi. Erkekler size gelince hepiniz hatun düşürme derdinde entel ayağına yatıyorsunuz gözümden kaçtı sanmayın. Bak ben de bi bok biliyomuş gibi ahkam kestim, beni de bozdunuz.

dipnot: Bu yazımla birlikte beni izlemeden çıkaran olursa ifşa edicem aha bunlar kadın/adam düşürmeye gelmiş diye=) şaka bir yana eleştiriye açığım bir tek benim gözüme batmıyordur eminim, ayrıca itirazı olan varsa yazsın ki tartışalım dimi. Ne de olsa insanlar konuşa konuşa...

7 yorum:

Caner dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Caner dedi ki...

Haklısın.
Ve bende şuna resmen deli oluyorum;
(Cinsel birliktelik yaşının 15e düştüğü(iyimser rakam)ülkemizde bunu modernlik sayanlar için diyorum.)

Kızlar,erkekler yapınca bir şey olmuyor kızlar biriyle sevişince namussuz oluyor falan diyorlar.
YAHU BU ERKEKLER KİMİNLE SEVİŞİYOR?
Erkekler yapınca bir şey olmuyor da biz yapınca mı bir şey olacak diyen kızlarla!!!
Kızlar bunu bıraktığı an bitecek olay.
Namus dediğin şey,hiç karşı çıkmadan yaşadığın düzenin temel taşlarındandır.Onada uyacaksın o zaman!

Bende çok sinirliyim bu konularda.
Özellikle şu yukardaki konu hakkında sinirliydim,ona değineyim dedim.
Ne de olsa konuşa,tartışa...

mademoiselle dedi ki...

bu ülkede her şey mümkün. erkekler kendi kendini beceriyor bu durumda tüm ülke eşcinsel. yani ne diyeceğimi bilemiyorum. ayrıca kız yapınca namussuz oluyor diye bir şey tamamen saçmalık nitekim erkeğin de orospusu oluyor. benim karşı çıktığım özgürlük diye yırtınan kitlenin şekilciğin allahını yapması. yoksa kimsenin hayat tarzına karşı değilim. ben sadece ikiyüzlülüğe karşıyım.

LilithL dedi ki...

itiraz olarak yazmıyorum kesinlikle onu demek istiyorum önce :)

sadece şu var ki, kendimden yola çıkarak diyebiliyorum bunu da, bazen gerçekten anlatabileceğin seni bunaltan şeyler bunlar olabiliyor. ya da diğer ağır meseleleri düşünüp tartışmak yerine bu kadar basit şeylere takmak kolay gelebiliyor, her bünye aynı değil malum, kaldırabileceklerimiz ruhumuzla ve kapasitemizle sınırlı..
dolayısı ile herkesi aynı kefede tartamazsın bence, savunuyor değilim bak dikkatini çekeyim :) blog yazmaya herkes popüler ortamlarda birden bire bir sürü takipçi ederek başlamıyor sanırım (öyleyse bilmiyorsam da mazur gör :) kendi kendine yazdığın günlüğüne ne doldurduğunla ilgili kimin dönüp sana bir takım yorumda bulunma hakkı olabilir ki? tamam herkes böyle yazmıyor olabilir, ama bu kızdıkların arasında bu ihtimaller dahilindeki kişiler de olabilir..
bu kadar kızıcak ne var sanki :) dediğin gibi gündemimizde o kadar sıkıntı sorun varken, sen bile cinsel hayat lafı geçirmişsin koskoca yazında, her ne sebeple olursa olsun.. :)
doktorum çok bahane uydurduğumu söylerdi karşımdakileri haklı çıkarabilmek bu sayede onları affedebilmek için, ama benim yukarıdaki düşüncelerim inan uzun süredir kendime karşı savaşımda da savunmaya çalıştığım görüşlerimdir..
sağlıcakla :)

mademoiselle dedi ki...

manik yorumundan alıntı yaparak: 'her bünye aynı değil malum, kaldırabileceklerimiz ruhumuzla ve kapasitemizle sınırlı..'

haklısın kapasite meselesi. işte ben de bu yüzden yazdım aslında hiç bir halta beyni yetmeyen kapasitesi olmayan kadın ya da adamların kendini bir haltmış gibi lanse edip onların peşinden de başka kapasitesizlerin sürüklenmeleri evet bu kadar sığ insanlara benim tahammülüm yok. yani düşünüyorum da ben nelerle uğraşıyorum millet nelerle uğraşıyor bu sebepten yazdım.

not:bu arada eleştirsen de sorun değildi ki saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye açığım. bahsettiğim bloggerların 1000+takipçisi var ne yazık ki yani en az 2yıldır yazan tipler ama irili ufaklı bunların çakmaları şeklinde tipler de var elbette.

sevgiler.

öküz altındaki buzağı dedi ki...

ama bebeğim biliyosun entel olmak moda, ruh hastası(ya da en azından psikolojik sorunlu) olmak da moda bu ülkede. ve moda olan herşeye kızgın kumlardan serin sulara atlarcasına atlamıyor muyuz? =)

mademoiselle dedi ki...

pithom daha dün bunu düşünüyordum 'moda olana yapışmak' hayır aldatılırsın, tabir-i caizse sırtından bıçaklanırsın anlat kus içindekileri ama salak saçma çocuk triplerinde bik bik ötenlere sözüm ona özgür ruhlara(ki sokağa çıkarken annesiyle didişmiyorsa ben de birşey bilmiyorum) hakkaten kafam girsin.